Autotalliprojektista Suomen johtavaksi psykologisten henkilöarviointien asiantuntijaksi – Psycon 70 vuotta

Vuosien saatossa palveluvalikoima on laajentunut henkilöarvioinneista rekrytointeihin ja organisaatioiden ja johtamisen kehittämiseen. Kehittymisen kulmakivenä ovat olleet tutkimustiedon seuraaminen ja korkeat sisäiset tavoitteet.

Asiakastilaisuudessa keskusteltiin reflektiosta johtamisen ydintaitona

Psyconin asiakastilaisuus keräsi syyskuussa yhteen henkilöstöhallinnon ja johtamisen ammattilaisia keskustelun ja kuohuvan äärelle.

Psycon Green Office -sertifioitu jo yli 10 vuoden ajan

Psyconin Green Office -sertifikaatti on uusittu tälle vuodelle. Tarkistusten mukaan Psycon täyttää edelleen kaikki sertifikaatin kriteerit.

Kevennetty suorahaku tarjoaa apua haastaviin rekrytointeihin

Asiakkaamme ovat lähteneet kokeilemaan palvelua erityisesti haastavissa rekrytoinneissa, joita yhdistää kapea kohderyhmä tai alan kova kilpailu. Olemme saaneet hyviä tuloksia aikaan, ja asiakkaamme ovat olleet palveluun tyytyväisiä.

Työelämän trendit vuodelle 2022

Psyconin työelämäasiantuntijoiden kokoama lista nostaa esiin kuusi keskeisintä trendiä, joita jokaisessa organisaatiossa tulisi tänä vuonna tarkastella.

PsyconCastin kolmas tuotantokausi käynnistyi

Spotifystä löytyvässä podcastissa Psyconin työelämäpsykologian asiantuntijat ja vaihtuvat vieraat käsittelevät käytännönläheisesti erilaisia työelämään, johtamiseen ja urasuunnitteluun liittyviä aiheita.

Riitta Vuorelma-Iho Psyconin asiakaskokemusjohtajaksi

Asiakaskokemusjohtajan roolissa Vuorelma-Iho tulee muun muassa tarkastelemaan nykyisiä asiakasprosesseja, sekä kehittämään Psyconin tarjoamaan asiakaskokemusta.

Post doc -tutkimus syventyy työturvallisuuden ennustamiseen

Käynnissä olevassa tutkimusprojektissa tarkastellaan kuinka turvallisesti kohdeorganisaatioihin palkatut henkilöt käyttäytyvät ja miten hyvin heidän työturvallisuuttaan on pystytty henkilöarvioinnissa ennustamaan.