Tuemme organisaatioita liiketoiminnan erilaisissa nivelkohdissa ja muutostilanteissa. Muutostilanteet, kuten yritysjärjestelyt tai rakennemuutokset, ovat haaste koko organisaatiolle. Muutosten ennakointi, muutosjohtamisen kyky sekä organisaation osaamispotentiaalin tunnistaminen ja hyödyntäminen ovat avaimia yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa toimimiseen.

Kokeneet johtamisen ja organisaatiopsykologian ammattilaisemme tukevat asiakkaita erilaisten muutosten toimeenpanossa ja muutostilanteiden johtamisessa. Vahvistamme organisaation muutoskyvykkyyttä ja tuemme yksilöitä muutoksessa.


Uraohjaus

Uraohjaus on yksilölähtöinen valmennusprosessi, joka sopii urasuunnittelun, uudelleen suuntautumisen sekä omien vahvuuksien ja motivaation tunnistamisen tueksi.


Osaamiskartoitus

Osaamiskartoituksessa selvitetään organisaation osaamistarpeet, nykyosaamisen tila sekä tulevaisuuden potentiaali. Kartoituksen kautta organisaatio voi varmistaa, että henkilöstön osaaminen pysyy ajantasaisena ja relevanttina nyt ja tulevaisuudessa.


Miksi valita Psycon?

  • Autamme johtoa ja esihenkilöitä kehittämään organisaatiota kohti tavoitteitaan vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla.
  • Vahvuutenamme on erilaisten organisaatioiden työyhteisöjen tuntemus sekä pitkän kokemuksen kerryttämä ymmärrys eri toimialoilta.
  • Olemme olleet jo useita vuosikymmeniä Suomen johtavien organisaatioiden kumppani kasvu- ja menestystarinoiden rakentamisessa.
  • Asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyillä ratkaisuillamme saadaan konkreettisia ja mitattavia tuloksia. Seuraamme palveluidemme vaikuttavuutta ja kehitämme niihin liittyviä menetelmiä jatkuvasti.

Psykologinen henkilöarviointi

Psykologinen henkilöarvionti eli soveltuvuusarviointi on tehokas ja luotettava keino ymmärtää paremmin osallistujan vahvuuksia ja kehityskohteita.
Lue lisää

Rekrytointipalvelut

Oikeiden osaajien löytäminen ei ole tuurista kiinni, vaan onnistuneen rekrytoinnin takana on aina ammattilainen.
Lue lisää

Kehittämispalvelut

Aidosti vaikuttavan kehittämistyön ja ihmisosaamisemme yhtälö syntyy työkäyttäytymisen asiantuntijuudesta sekä vuosikymmenien yhteistyöstä Suomen johtavien organisaatioiden kanssa.
Lue lisää