Psykologinen henkilöarviointi eli soveltuvuusarviointi tuottaa kattavasti tietoa henkilön persoonallisuudesta, motivaatiotekijöistä, johtamistyylistä sekä työskentelytavoista. Tuloksia voi hyödyntää rekrytointipäätösten lisäksi esimerkiksi johtamis- ja yhteistyötaitojen kehittämisessä, yksilöllisessä perehdyttämisessä sekä urapolun suunnittelussa. 

Voit tilata verkkosivujemme kautta Psyconin henkilöarviointeja sekä potentiaalikartoituksia. Tilausmahdollisuus on tarkoitettu sopimusasiakkaille, eli asiakasorganisaatioille, joilla on jo voimassa oleva sopimus Psyconin kanssa. Jos et ole sopimusasiakas, lähetä arvioinnista tarjouspyyntö Olen uusi asiakas -välilehdellä.  

Tilauslomakkeen kautta voit tilata yhden toimeksiannon kerrallaan ja liittää siihen useampia arvioitavia. Varmista ennen lomakkeen täyttämistä, että kaikki tiedot ovat oikein ja sinulla on lupa arvioitavien henkilöiden yhteystietojen välittämiseen.  Arviointiprosessin eteneminen


Psyconilla jokainen henkilöarviointi räätälöidään rekrytoivan organisaation tarpeiden ja täytettävän roolin ominaisuuksien perusteella. Testit ja tehtävät valitaan niin, että niiden avulla saadaan mahdollisimman laajasti tietoa osallistujan soveltuvuudesta avoimeen tehtävään.


Mitä tapahtuu tilauksen lähettämisen jälkeen?
 • Tilauksen käsittely aloitetaan mahdollisimman pian saman tai seuraavan työpäivän aikana.
 • Arvioitaville henkilöille lähetetään tieto arviointiprosessin aloittamisesta.
 • Psyconin konsultti ottaa yhteyttä tilaajaan sopiakseen tarkemmista tavoitteista, kriteereistä ja aikatauluista.
 • Arvioitavat henkilöt saavat kutsun arviointiin ja tiedot suoritettavista tehtävistä.
 • Arviointien valmistuttua konsultti järjestää palautepalaverin ja raportit lähetetään sovituille henkilöille.Psykologinen henkilöarviointi eli soveltuvuusarviointi tuottaa kattavasti tietoa henkilön persoonallisuudesta, motivaatiotekijöistä, johtamistyylistä sekä työskentelytavoista. Tuloksia voi hyödyntää rekrytointipäätösten lisäksi esimerkiksi johtamis- ja yhteistyötaitojen kehittämisessä, yksilöllisessä perehdyttämisessä sekä urapolun suunnittelussa.  

Meillä arvioinnin tekee aina laillistettu psykologi, ja oma menetelmäkehityksemme takaa, että arviointimenetelmät ja tulokset vastaavat tämän päivän ja suomalaisen työelämän tarpeita. Henkilöarviointimme pystyvät ennustamaan jopa 97 %:n tarkkuudella, miten hyvin henkilö tulee menestymään työtehtävässään. 

Voit lähettää tarjouspyynnön henkilöarvioinnista alla olevalla lomakkeella. Tarjouspyyntölomake on tarkoitettu uusille asiakkaille, joilla ei ole vielä sopimusta Psyconin kanssa. Jos olet sopimusasiakas, voit tilata arvioinnin suoraan tilauslomakkeemme kautta valitsemalla yläpuolelta toisen välilehden.  

Tällä tarjouspyyntölomakkeella voit pyytää tarjousta yhdestä tai useammasta arviointikokonaisuudesta. Ethän välitä lomakkeen kautta arvioitavien henkilöiden yhteystietoja. Lomakkeen vastaanottamisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian seuraavien arkipäivien aikana.  


Lähetä tarjouspyyntö

  Henkilöarvioinnin tiedot

  Onko kyseessä esihenkilörooli*
  KylläEi


  Ota yhteyttä

  Olemme rekrytoinnin, psykologisten henkilöarviointien sekä johtamisen ja organisaatioiden kehittämisen kotimainen asiantuntija. Ota yhteyttä ja kerro kuinka voimme olla avuksi.
  Lue lisää

  Asiantuntijamme

  Konsulttimme ovat apunasi psykologisiin henkilöarviointeihin, rekrytointeihin sekä kehittämistarpeisiin liittyvissä asioissa. Tältä sivulta löydät myös organisaation muiden toimintojen yhteyshenkilöt.
  Lue lisää

  Psykologinen henkilöarviointi

  Psykologinen henkilöarvionti eli soveltuvuusarviointi on tehokas ja luotettava keino ymmärtää paremmin osallistujan vahvuuksia ja kehityskohteita.
  Lue lisää