Rekrytoinnissa onnistuminen ja parhaiden osaajien löytäminen vaatii ammattitaitoa ja panostamista. Kun tarvitset kumppanin hoitamaan koko ilmoitushaun tai tukea rekrytoinnin tiettyihin vaiheisiin, Psyconin kokeneet rekrytointikonsultit ovat apunasi.

Rekrytointipalvelujemme tavoite on suuren hakijamäärän sijaan laadukkaiden hakemusten saaminen. Autamme kartoittamaan osaajaprofiilin ja valitsemaan toimivimmat mediat, valmennamme rekrytoivia esihenkilöitä haastattelutilanteisiin, toteutamme psykologiset henkilöarvioinnit sekä autamme valintapäätöksen tekemisessä.


Mitä ulkoistettu rekrytointi voi sisältää? 

 • Rekrytointiprosessin suunnittelu ja aikataulutus sekä projektin johtaminen
 • Rekrytointitarpeen ja osaajaprofiilin määrittely
 • Hakijakohderyhmän määrittely ja oikeiden rekrytointimedioiden valinta
 • Kohdennetun rekrytointimarkkinoinnin suunnittelu
 • Profiiliin sopivien osaajien kevennetty suorahaku
 • Rekrytointijärjestelmä ja hakemusten käsittely
 • Haastattelut
 • Psykologiset soveltuvuusarvioinnit
 • Päätöksenteossa tukeminen


Ammattilaisten tukea ilmoitushaun kaikkiin vaiheisiin

Onnistuneessa rekrytoinnissa on monta osa-aluetta, jotka vaativat monipuolista asiantuntemusta. Olemme mukana ilmoitushaun kaikissa vaiheissa osaajaprofiilin kartoittamisesta ja projektin suunnittelusta soveltuvuusarviointeihin ja päätöksentekoon asti. Voit ulkoistaa koko rekrytoinnin meille tai pyytää meidät avuksi tiettyjen vaiheiden läpivientiin.

Näin yhteistyö etenee

Ilmoitushaku käynnistyy aina rekrytointikriteerien ja kohderyhmän määrittelyllä. Laadimme aikataulun, kirjoitamme ilmoitustekstit, suunnittelemme ilmoitusten ulkoasun sekä valitsemme parhaiten tavoittavat mediat. Ilmoitushakuun voidaan yhdistää myös kevennetty suorahaku, joka tavoittaa myös osaajat, jotka eivät seuraa rekrytointimedioita tai ole aktiivisesti etsimässä uutta työpaikkaa.

Käymme hakemukset läpi asiakkaan kanssa sekä sovimme haastattelut potentiaalisimpien hakijoiden kanssa. Halutessa haastattelujen tuottamaa tietoa voidaan syventää psykologisella henkilöarvioinnilla.

Olemme organisaation tukena parhaan osaajan valinnassa sekä tiedotamme päätöksistä hakijoille. Palautekeskustelussa prosessia käydään läpi niin rekrytoivan organisaation kuin hakijoiden näkökulmasta. Perehdytyksen tueksi suosittelemme myös yksilöllistä Noste-coachingohjelmaa.


Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

  Suorahaku

  Löydä parhaat asiantuntijat vaativiin tehtäviin nopeallakin aikataululla.
  Lue lisää

  Henkilöarviointi Psyconilla

  Psykologinen henkilöarviointi eli soveltuvuusarviointi on tehokas ja luotettava keino ymmärtää paremmin osallistujan vahvuuksia ja kehityskohteita.
  Lue lisää

  Rekrytointivalmennukset

  Organisaation tarpeisiin räätälöitävät rekrytointivalmennukset osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.
  Lue lisää