Noste-coaching on avainhenkilön kehitysalueisiin kohdennettu yksilöllinen valmennusohjelma, jonka sisältö suunnitellaan aina henkilön ja organisaation tarpeiden mukaan. Sen avulla voidaan syventää psykologisen henkilöarvioinnin tuloksia tai sen voi toteuttaa omana kokonaisuutenaan.

Noste sopii niin organisaatiossa aloittavan perehdyttämisen tueksi kuin talon sisällä roolia vaihtavan johtamistaitojen kehittämiseen. Noste-coaching toimii myös ilman henkilöarviointia roolin haltuunoton tukena esimerkiksi yritysjärjestelytilanteissa, osana seuraajasuunnittelua sekä tukemassa strategisia muutoshankkeita.

Ohjelma sisältää coaching-tapaamisia, räätälöityjä harjoituksia sekä onnistumisen arviointia kokeneen johtamisen ja työkäyttäytymisen asiantuntijan johdolla. Myös esihenkilöllä on mahdollisuus osallistua ohjelmaan ja tulosten arviointiin haluamassaan laajuudessa.


Coachingissa käsiteltäviä teemoja voivat olla esimerkiksi

 • Oman roolin haltuunotto
 • Oman johtamisen vaikuttavuuden lisääminen
 • Työn tavoitteet ja ajankäytön priorisointi
 • Organisaation työkulttuurin tunnistaminen
 • Omat vahvuudet ja kehitysalueet

Noste 100

Kolmen kuukauden mittainen henkilökohtainen coaching-jakso, jonka tavoitteena on uuden roolin tehokas haltuunotto. Noste 100 on oiva valinta silloin, kun on tarve kirkastaa uuden roolin tavoitteita tai työstää yksittäisiä teemoja


Noste 200

Kuuden kuukauden mittainen henkilökohtainen coaching-jakso, jossa uuden roolin tehokkaan haltuunoton lisäksi painotetaan henkilön vahvuuksien hyödyntämistä kyseisessä tehtävässä. Kokonaisuuteen kuuluu myös 360-arviointi. Noste 200 on sopiva kokonaisuus silloin, kun on tarve työstää monia teemoja tai roolin haltuunoton aikana esiin nousseita teemoja.


Noste tukee rekrytoinnissa ja parantaa työnantajamielikuvaa

Coachingiin panostaminen sitouttaa uuden henkilön tehokkaasti ja on hyödyksi koko organisaatiolle. Noste-ohjelma auttaa saamaan uuden avainhenkilön täyden potentiaalin nopeammin käyttöön sekä tukee toivottua johtamiskulttuuria. Avainroolissa olevan yksilön kautta voidaan vaikuttaa laajasti koko organisaation toimintaan.

Noste-coaching kehittää myös positiivista työnantajamielikuvaa. Etenkin haastavissa rekrytoinneissa yksilöllisen coaching-ohjelman tarjoaminen voi olla se tekijä, joka erottaa organisaation positiivisesti kilpailijoistaan ja houkuttelee parhaat osaajat hakemaan tehtävää.


Noste täydentää psykologista henkilöarviointia

Psykologisen henkilöarvioinnin tarjoamaa monipuolista tietoa voidaan hyödyntää ja viedä käytäntöön Noste-ohjelman aikana, esimerkiksi tunnistettuja kehitysalueita työstämällä.


Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

  360-arviointi

  Psyconin suosittu 360-arviointi auttaa kartoittamaan organisaation osaamispääomaa sekä tehostaa esihenkilöiden ja asiantuntijoiden kehittymistä.
  Lue lisää

  Coaching

  Nykypäivän työelämä vaatii kykyä johtaa ihmisiä, toimintaa, muutoksia ja itseään. Ratkaisukeskeinen coaching antaa käytännön tukea ja työkaluja omien ja organisaation tavoitteiden saavuttamiseen.
  Lue lisää

  Johtamisen kehittäminen

  Johtamiskyvykkyyden rakentaminen on tärkeä osa organisaation menestymistä. Autamme asiakkaitamme sekä oman johtamiskuvansa rakentamisessa että tarvittavien kehittämistoimien toteuttamisessa.
  Lue lisää