Käytännönläheiset rekrytointivalmennukset ovat tehokas tapa päivittää ja syventää esihenkilöiden ja HR-ammattilaisten rekrytointiosaamista.

Organisaation tarpeisiin räätälöidyt valmennukset voivat olla muutaman tunnin mittaisia, yhteen teemaan keskittyviä tehopaketteja tai koko päivän kestäviä valmennuksia, joissa syvennytään rekrytoinnin eri vaiheisiin.

Teoria tuodaan käytäntöön erilaisten harjoitusten ja ryhmätöiden kautta. Kokeneilla rekrytointikouluttajillamme on näkemystä monilta toimialoilta sekä tuoretta näkökulmaa rekrytoinnin trendeihin.


Rekrytointivalmennuksen esimerkkiteemoja

 • Rekrytointiprojektin hallinta ja hakijakokemus
 • Haastattelutaidot ja hakijoiden kohtaaminen
 • Rekrytoinnin päätöksenteko ja psykologisen henkilöarvioinnin hyödyntäminen
 • Vastuulliset ja monimuotoisuutta edistävät rekrytointikäytännöt
 • Uravalmennus yksilövalmennuksena

Kenelle rekrytointivalmennus sopii?

Rekrytointivalmennuksen tavoitteena on kehittää HR-henkilöstön ja rekrytoivien esihenkilöiden osaamista. Valmennuksessa kaikki rekrytointiin osallistuvat saavat konkreettisia vinkkejä onnistuneen rekrytointiprosessin toteuttamiseen ja päätöksentekoon.

Räätälöimme valmennuksen sisällön aina organisaation tarpeiden ja osallistujien roolien mukaan. Valmennukset voidaan toteuttaa etä- tai lähivalmennuksina, osallistujamäärän ja organisaation toiveet huomioiden.


Avoimet rekrytointikoulutukset

Kaikille avoimissa ja edullisissa rekrytointikoulutuksissa syvennetään osaamista rekrytoinnin eri osa-alueista Psyconin ammattilaisten johdolla.

Avoimet koulutukset ovat vuorovaikutteisia ja keskustelevia muutaman tunnin tilaisuuksia, joista esihenkilöt ja HR-asiantuntijat sekä aiheesta kiinnostuneet yksityishenkilöt saavat konkreettisia työkaluja rekrytointiin ja päätöksentekoon. Esimerkiksi suositussa Hyväksi haastattelijaksi -koulutuksessa paneudutaan haastattelutekniikoihin ja omien valmiuksien kehittämiseen.

Tiedotamme avoimista rekrytointikoulutuksista viestinnässämme. Koulutuksiin on paikkoja rajoitetusti, jotta voimme vaalia vuorovaikutusta ja jättää tilaa myös keskustelulle. Osallistujat saavat koulutusmateriaalit käyttöönsä tilaisuuden jälkeen.


Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

  Ilmoitushaku

  Psyconin rekrytointipalvelut ovat apunasi yksittäisissä ilmoitushauissa tai laajemmissa rekrytoinnin hankkeissa.
  Lue lisää

  Suorahaku

  Löydä parhaat asiantuntijat vaativiin tehtäviin nopeallakin aikataululla.
  Lue lisää

  Valmennusohjelmat

  Yhtenäistä johtamiskäytäntöjä ja nopeuta strategian viemistä käytäntöön organisaation tarpeisiin räätälöidyllä, ratkaisukeskeisellä valmennusohjelmalla.
  Lue lisää