Simulaatiot ja haastattelu toteutetaan Microsoft Teams -kokouksina, joihin saat ajanvarauksen yhteydessä sähköpostiisi kutsulinkin. Voit käyttää Teams-sovellusta tai selainversiota, mutta suosittelemme käyttämään sovellusta parhaan mahdollisen simulaatiokokemuksen saavuttamiseksi.

Valmistaudu hyvissä ajoin

Varmistathan, että kokouksen aikana olet yksin rauhallisessa tilassa ja että sinulla on käytössäsi hyvin toimiva verkkoyhteys. Testaa henkilökohtaista kutsulinkkiä ajoissa, jotta voit testata selaimesi/sovelluksesi toimivuuden. Tarkista myös kamera ja mikrofonin toimivuus. 


Haastattelu Teamsissa

Ennen haastattelua voit yhdistää itsesi odottamaan Microsoft Teams -aulaan. Kun avaat saamasi Teams-linkin, sivusto kertoo, tukeeko selaimesi Teams-kokouksia. Teams-sovelluksen pääsee lataamaan painamalla ”Lataa sovellus” -painiketta. Jos koneellasi on jo Teams, voit liittyä kokoukseen suoraan sivulla olevasta ”Käynnistä se nyt” -linkistä. Tuetulla selaimella voit liittyä kokoukseen painamalla sivulla olevaa ”Liity sen sijaan verkossa” -painiketta.

Haastattelun alkaessa haastattelija hyväksyy sinut aulasta sisään virtuaaliseen haastatteluhuoneeseen.


Yhteistyösimulaatio Teamsissa

Ennen ryhmäsimulaatiota voit yhdistää itsesi odottamaan Microsoft Teams -aulaan klikkaamalla sähköpostistasi löytyvää linkkiä. Sallithan kameran ja mikrofonin käytön.

Me Psyconissa haluamme pitää huolta yksityisyydestäsi. Huomioithan, että jos sinulla on jo Teams-tili ja olet kirjautuneena esimerkiksi työpaikkasi tietokoneella, koko nimesi näkyy yhteistyösimulaation muille osallistujille. Jos et halua, että koko nimesi näkyy kokouksessa, kirjaudu kokoukseen käyttämällä etunimeä sekä sukunimen ensimmäistä kirjainta. Pääset muokkaamaan simulaatiossa näkyvää nimeäsi avaamalla Teamsin selaimen kautta alla olevien ohjeiden mukaisesti. Varmistathan myös, että olet kirjautunut ulos Office-tililtäsi.


Nimen muokkaaminen Teamsissa

  1. Avaa sähköpostiviesti, josta löytyy Teams-linkki yhteistyösimulaatioon. Klikkaa linkkiä hiiren oikealla näppäimellä, jolloin ilmestyy valikko. Valitse valikosta Kopioi hyperlinkki.


2. Avaa selain. Selaimen oikeassa yläkulmassa on kolme pistettä tai viivaa. Klikkaa ja valitse Uusi yksityinen/incognito/InPrivate -ikkuna. Vaihtoehtoisesti voit käyttää näppäinyhdistelmää Ctrl+Shift+N, jolloin saat myös incognito-ikkunan auki.


Näkymä Google Chrome -selaimessa


Näkymä Microsoft Edge -selaimessa


3. Klikkaa osoiteriviä hiiren oikealla ja valitse liitä. Paina Enter.


4. Linkki avautuu uuteen ikkunaan incognito-tilassa. Näytölle voi pompata pieni ikkuna Teams-sovelluksesta, paina peruuta. Klikkaa Jatka tällä selaimella. Jos selaimesi ei tue Teamsia, tämän painikkeen kohdalla ehdotetaan toista selainta.


5. Paina salli kameran ja mikrofonin käyttö, jos näytölle pomppaa siitä kysymys pienessä ikkunassa. Kirjoita nimikenttään etunimesi sekä sukunimesi ensimmäinen kirjain. Älä kirjoita koko nimeäsi. Klikkaa videokuva sekä ääni päälle kirjoituskentän alta. Lopuksi paina Liity nyt.


6. Pääset odotusaulaan, josta simulaation vetäjä hyväksyy sinut sisään, kun simulaatio alkaa.


7. Jos ongelmia ilmenee, ota meihin yhteys. Kun kokous alkaa, simulaation vetäjä hyväksyy sinut aulasta sisään virtuaaliseen haastatteluhuoneeseen. Joskus aikatauluissa saattaa olla pieniä viiveitä, joten odottele rauhassa. Tervetuloa!

Tervetuloa henkilöarviointiin

Tälle sivulle olemme koonneet tietoja psykologisesta henkilöarvioinnista, arvioinnin sisällöstä sekä sen eri vaiheista henkilöarviointiin kutsuttuja henkilöitä varten.
Lue lisää

Usein kysyttyä henkilöarvioinneista

Tälle sivulle olemme koonneet kysymyksiä, joita henkilöarviointiin tulevat hakijat useimmiten pohtivat. Jos ongelmaasi ei löydy ratkaisua, otathan meihin suoraan yhteyttä.
Lue lisää

Ohjeet etätehtävien suorittamiseen PsycOnline-järjestelmässä

PsycOnline-järjestelmässä pääset suorittamaan erilaisia itsenäisiä henkilöarviointiin tai potentiaalikartoitukseen liittyviä tehtäviä. Tältä sivulta löydät ohjeet PsycOnline-järjestelmän käyttöön.
Lue lisää

Yhteystiedot

Psyconilla on toimisto viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Lappeenrannassa. Näiden lisäksi meillä on valmius toimia myös Kuopiossa. Palvelut ja etäarvioinnit ovat käytettävissä koko maassa.
Lue lisää

Asiantuntijamme

Konsulttimme ovat apunasi psykologisiin henkilöarviointeihin, rekrytointeihin sekä kehittämistarpeisiin liittyvissä asioissa. Tältä sivulta löydät myös organisaation muiden toimintojen yhteyshenkilöt.
Lue lisää