Helsinki

Mannerheiminaukio 1 B, 1. krs
00100 Helsinki
Puhelin 020 710 1200

Saapumisohjeet

Toimistomme sijaitsee Postitalon B-rapussa, 1. kerroksessa. Sisäänkäynti tiloihin tapahtuu Kiasman puoleiselta sivustalta.

Tulossa autolla? Postitaloon on suora kulkuyhteys P-Elielistä. Lisätietoja löydät Europarkin sivuilta.

Esteettömyys

Rakennuksen sisäänkäynnillä on portaat sekä pyörätuoliramppi. Sisäänkäynnin ovet eivät ole automaattisia, eikä ovella ole avauspainiketta. Jos tarvitset apua oven avaamiseen, voit soittaa Helsingin-toimiston puhelinnumeroon. Psyconin omista tiloista löytyy esteetön vessa. Opaskoirat ovat tervetulleita tiloihin.


Lappeenranta

Valtakatu 49 (Assi Vapaudenaukio)
53100 Lappeenranta
Puhelin 020 710 1202

Saapumisohjeet

Toimistomme sijaitsee Assi Vapaudenaukio -rakennuksessa. Ilmoittaudu Assi-talon info-pisteelle.

Tulossa autolla? Assi Vapaudenaukion sisäpihalta löytyvät asiakaspaikat (maksuton talossa asioiville) tai P-Pormestarin pysäköintitalo (maksuautomaatti).

Esteettömyys

Rakennuksen sisäänkäynti on maan tasolla, ja sisäänkäynniltä löytyy automaattiovet. Psyconin tilat löytyvät rakennuksen 3. kerroksesta, jonne siirrytään Psyconin työntekijän opastamana. Kerrokseen pääsee tilavalla ja automaattiovilla varustetulla hissillä. Lähin esteetön vessa löytyy aulakerroksesta, Psyconin tiloissa ei ole esteetöntä vessaa. Opaskoirat ovat tervetulleita tiloihin.


Oulu

Kauppurienkatu 10, 3. krs
90100 Oulu
Puhelin 020 710 1204

Saapumisohjeet

Toimistomme sijaitsee kauppakortteli Pekurissa 3. kerroksessa. Pääset toimistoomme kätevimmin Kauppurienkatu 10 pääsisäänkäynnin läheisyydessä sijaitsevalla hissillä tai kauppakeskuksen rullaportailla.

Esteettömyys

Rakennukseen on useita eri sisäänkäyntejä, ja lähin esteetön sisäänkäynti sijaitsee Kauppurienkadulla. Tämän sisäänkäynnin ovet aukeavat automaattisesti. Psyconin toimitilat ovat rakennuksen kolmannessa kerroksessa, jonne pääsee tilavalla ja automaattiovilla varustetulla hissillä. Lähin esteetön vessa löytyy toisesta kerroksesta, Psyconin tiloissa ei ole esteetöntä vessaa. Opaskoirat ovat tervetulleita tiloihin.


Tampere

Technopolis Asemakeskus, Peltokatu 26
33100 Tampere
Puhelin 020 710 1206

Saapumisohjeet

Toimistomme sijaitsee Technopolis Asemakeskuksen B-talossa, 7. kerroksessa. Technopoliksen aula sijaitsee A-talossa, ilmoittauduthan saapuessasi aulapalveluun.

Esteettömyys

Rakennuksen sisäänkäynnillä on portaat sekä pyörätuoliramppi. Sisäänkäynnin ovet aukeavat automaattisesti. Psyconin tilat löytyvät rakennuksen seitsemännestä kerroksesta, johon pääsee tilavalla ja automaattiovilla varustetulla hissillä. Lähin esteetön vessa löytyy aulakerroksesta, Psyconin tiloissa ei ole esteetöntä vessaa. Opaskoirat ovat tervetulleita tiloihin.


Turku

Puolalankatu 1 D, 3 krs
20100 Turku
Puhelin 020 710 1208

Saapumisohjeet

Tulossa autolla? Lähin pidempään pysäköintiin soveltuva parkkihalli löytyy Louhen parkkihallista. Puolalankadun uloskäynnistä pääset aivan toimistomme eteen. 

Esteettömyys

Toimitilat sijaitsevat vanhassa rakennuksessa. Rakennuksen sisäänkäynnillä on korkea kynnys, mutta ei pyörätuoliramppia. Sisäänkäynnin ovi ei ole automaattinen, eikä ovella ole avauspainiketta. Jos tarvitset apua oven avaamiseen, voit soittaa Turun-toimiston puhelinnumeroon. Psyconin tilat löytyvät rakennuksen kolmannesta kerroksesta, johon pääsee vanhanmallisella verkkohissillä. Tiloista ei löydy esteetöntä vessaa. Opaskoirat ovat tervetulleita tiloihin.


Asiantuntijamme

Konsulttimme ovat apunasi psykologisiin henkilöarviointeihin, rekrytointeihin sekä kehittämistarpeisiin liittyvissä asioissa. Tältä sivulta löydät myös organisaation muiden toimintojen yhteyshenkilöt.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Olemme rekrytoinnin, psykologisten henkilöarviointien sekä johtamisen ja organisaatioiden kehittämisen kotimainen asiantuntija. Ota yhteyttä ja kerro kuinka voimme olla avuksi.
Lue lisää

Tervetuloa henkilöarviointiin

Tälle sivulle olemme koonneet tietoja psykologisesta henkilöarvioinnista, arvioinnin sisällöstä sekä sen eri vaiheista henkilöarviointiin kutsuttuja henkilöitä varten.
Lue lisää