Onnistunut rekrytointi houkuttelee taloon parhaat asiantuntijat ja johtajat sekä vahvistaa organisaation osaamista. Hyvin hoidettu rekrytointi myös rakentaa myönteistä työnantajamielikuvaa ja auttaa erottautumaan edukseen työnantajamarkkinoilla.

Psyconin rekrytointipalvelut ja kokeneet rekrytoinnin ammattilaiset auttavat onnistumaan rekrytoinnissa. Voimme ottaa vetovastuun koko rekrytointiprojektista tai tukea tietyissä rekrytoinnin vaiheissa sekä valmennamme HR-ammattilaisia ja rekrytoivia esihenkilöitä onnistumaan rekrytoinnissa.


Ilmoitushaku

Kun tarvitset kumppanin hoitamaan koko ilmoitushaun tai tukea rekrytoinnin tiettyihin vaiheisiin, Psyconin kokeneet rekrytointikonsultit ovat apunasi.


Suorahaku

Suorahaku sopii hyvin etenkin vaativiin asiantuntija- ja päällikkörekrytointeihin tai perinteisen ilmoitushaun tueksi.


Rekrytointivalmennukset

Käytännönläheiset rekrytointivalmennukset ovat tehokas tapa päivittää ja syventää esihenkilöiden ja HR-ammattilaisten rekrytointiosaamista.


Toimintaperiaatteemme rekrytointipalveluissa

  • Laatu: Tarjoamme positiivista työnantajakuvaa tukevan, laadukkaan ja myönteisen rekrytointikokemuksen jokaiselle hakijalle sekä rekrytoivalle esihenkilölle.
  • Yksilöllisyys: Jokainen rekrytointi on erilainen. Otamme aina huomioon toimialan, organisaation, tehtävänkuvan ja kohderyhmän ominaispiirteet. Meillä niin työnantaja kuin työnhakijakin asioi aina ihmisen kanssa ja saa henkilökohtaista palvelua.
  • Avoimuus: Pidämme hakijat ajan tasalla haun etenemisestä läpi prosessin ja annamme heille palautetta. Työnantajalla on pääsy rekrytointiprojektien dokumentteihin rekrytointijärjestelmässämme.
  • Ripeä toiminta: Napakka aikataulu sitouttaa niin rekrytoivaa organisaatiota kuin potentiaalisia hakijoita.
  • Aktiivinen viestintä ja markkinointi: Konsulttimme ovat työmarkkinoihin, moderniin rekrytointiin, työ- ja johtamiskäyttäytymiseen sekä rekrytointimedioihin erikoistuneita osaajia.

Miksi valita Psycon rekrytointikumppaniksi?

Psycon on ollut rekrytoinnin edelläkävijä ja suomalaisten yritysten luotettu kumppani jo vuodesta 1953. Olemme erikoistuneet vaativiin asiantuntija- ja päällikkötason rekrytointeihin sekä psykologisiin henkilöarviointeihin. Kaikki rekrytointikonsulttimme ovat kokeneita rekrytoinnin ammattilaisia, joilla on kokemusta monilta eri toimialoilta sekä vahvaa osaamista työmarkkinoista, työ- ja johtamiskäyttäytymisestä ja rekrytointimarkkinoinnista.