Yksilön kehittyminen omassa työssään on koko organisaation etu. Psyconin yksilölähtöiset ja ratkaisukeskeiset palvelut sopivat niin perehdyttämisen ja avainhenkilöiden sitouttamisen tueksi kuin johtamis- ja palautumistaitojen kehittämiseen.

Kehittymismatkan aikana osallistuja oppii hyödyntämään omia vahvuuksiaan sekä löytämään konkreettisia työkaluja ja  toimenpiteitä työskentely- ja toimintatapojen kehittämiseksi, mikä tukee niin yksilöä kuin organisaatiota yksilöiden täyden potentiaalin hyödyntämisessä.


Coaching

Coaching on tavoitteellista ja ratkaisukeskeistä valmennusta, joka tukee esihenkilöitä ja asiantuntijoita erilaisissa kehitystavoitteissa ja haastavissa tilanteissa.


Noste-coaching

Tavoitteellinen ja yksilölähtöinen Noste sopii niin organisaatiossa aloittavan perehdyttämisen tueksi kuin talon sisällä roolia vaihtavan johtamistaitojen kehittämiseen. 


Palautumiskompassi

Palautumiskompassi on organisaatioille sopiva palvelu, joka tukee psyykkiseen palautumiseen liittyvää pohdintaa mittaamisen ja valmennuksen keinoin. 


Miksi valita Psycon?

  • Tarpeisiin räätälöidyillä ratkaisuilla saadaan konkreettisia ja mitattavia tuloksia. Seuraamme palveluidemme vaikuttavuutta ja kehitämme niihin liittyviä menetelmiä jatkuvasti.
  • Yksilöllisen kehittymisen palvelut on helppo yhdistää organisaation muihin kehittämishankkeisiin tai rekrytointiprojekteihin.
  • Palveluidemme vetäjinä toimivat aina kokeneet psykologian, valmentamisen ja organisaatiokäyttäytymisen ammattilaiset. Vahvuuksiamme ovat ihmisosaaminen ja pitkän kokemuksen kerryttämä ymmärrys eri toimialoilta.
  • Olemme lukuisten Suomen johtavien organisaatioiden kumppani ja autamme heitä rakentamaan kasvua ja menestystä.

Psykologinen henkilöarviointi

Psykologinen henkilöarvionti eli soveltuvuusarviointi on tehokas ja luotettava keino ymmärtää paremmin osallistujan vahvuuksia ja kehityskohteita.
Lue lisää

Rekrytointipalvelut

Oikeiden osaajien löytäminen ei ole tuurista kiinni, vaan onnistuneen rekrytoinnin takana on aina ammattilainen.
Lue lisää

Kehittämispalvelut

Aidosti vaikuttavan kehittämistyön ja ihmisosaamisemme yhtälö syntyy työkäyttäytymisen asiantuntijuudesta sekä vuosikymmenien yhteistyöstä Suomen johtavien organisaatioiden kanssa.
Lue lisää