Toimintamme perustan luovat työ- ja johtamiskäyttäytymisen sekä modernin rekrytoinnin syvällinen osaaminen. Laaja, toisiaan tukevien palveluiden valikoima vastaa monipuolisesti organisaatioiden tarpeisiin, oli kyseessä sitten vaativien rekrytointien toteuttaminen, johtamisen kehittäminen tai organisaation erilaiset muutostilanteet.

Kaikki palvelumme ovat räätälöitävissä asiakkaiden tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Yksilöllinen palvelu ja pitkäkestoinen kumppanuus ovat kaiken asiakastyömme keskiössä.


Tutustu palvelualueisiimme


Psykologinen henkilöarviointi

Psykologinen henkilöarviointi on tehokas ja luotettava keino ymmärtää paremmin osallistujan vahvuuksia ja kehityskohteita. Arviointi tuottaa henkilön persoonallisuudesta, motivaatiotekijöistä, johtamistyylistä ja työskentelytavoista runsaasti tietoa, josta on hyötyä niin rekrytoinnissa, perehdytyksessä kuin henkilökohtaisessa urakehityksessä.Rekrytointipalvelut

Onnistunut rekrytointi houkuttelee taloon parhaat asiantuntijat ja johtajat sekä vahvistaa organisaation osaamista. Hyvin hoidettu rekrytointi myös rakentaa myönteistä työnantajamielikuvaa ja auttaa erottautumaan edukseen työnantajamarkkinoilla. Psyconin rekrytointipalvelut ja kokeneet rekrytoinnin ammattilaiset auttavat onnistumaan rekrytoinnissa.


Kehittämispalvelut

Aidosti vaikuttavan kehittämistyön ja ihmisosaamisemme yhtälö syntyy työkäyttäytymisen asiantuntijuudesta sekä vuosikymmenien yhteistyöstä Suomen johtavien organisaatioiden kanssa. Kaikki organisaation kehittämiseen tähtäävät kehittämis-, valmennus- ja coaching-palvelumme nojaavat tutkittuun tietoon ja syvälliseen ymmärrykseen työ- ja johtamiskäyttäytymisestä sekä organisaatiopsykologiasta.


Asiakkaina alojensa johtavia organisaatioita

Autamme kaikenkokoisia ja elinkaarensa eri vaiheissa olevia organisaatioita haastavissa rekrytoinneissa sekä työyhteisön ja johtamisen kehittämisessä. Asiakkaisiimme kuuluu niin Suomen suurimpia konserneja kuin tuoreita kasvuyhtiöitä sekä julkisen sektorin toimijoita.


Psycon Oy

Psycon on rekrytointiin, psykologisiin henkilöarviointeihin sekä johtamisen ja organisaatioiden kehittämiseen erikoistunut konsulttiyhtiö. Haluamme rakentaa parempaa työelämää ja johtamista sekä saada toiminnallamme aikaan myönteisiä vaikutuksia yhteiskunnassa.
Lue lisää

Tutkimus ja menetelmäkehitys

Omalla tutkimus- ja kehitystoiminnalla luomme juuri suomalaiseen työelämään soveltuvia menetelmiä ja ajantasaisia työkaluja, joilla varmistetaan alan luotettavimmat palvelut.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Olemme rekrytoinnin, psykologisten henkilöarviointien sekä johtamisen ja organisaatioiden kehittämisen kotimainen asiantuntija. Ota yhteyttä ja kerro kuinka voimme olla avuksi.
Lue lisää