Sata kertaa kuuhun ja takaisin

17.06.2015
Jaa

WWF:n tänään julkistamat tulokset Green Office -organisaatioiden viime vuoden ympäristötyön vaikutuksista ovat positiivista luettavaa. Kevään 2015 raportoinnin tuloksien mukaan päästöjä vähennettiin enemmän kuin koskaan aiemmin. Kasvihuonekaasupäästöjä säästyi jopa 13 130 tonnia.  Määrä vastaa yli 103:a edestakaista matkaa kuuhun ja takaisin henkilöautolla.

”Hienoa huomata, miten konkreettiset ja suunnitelmalliset toimenpiteet myös toimistoympäristössä voivat vaikuttaa ympäristömme kuormitusta vähentävästi näinkin merkittävässä määrin. Psyconilla olemme saaneet vuosittain merkittäviä säästöjä etenkin sähkön- ja paperinkulutukseen panostamalla jatkuviin ja suunnitelmallisiin kehitystoimenpiteisiin. Green Office -ohjelman avulla olemme osanneet kiinnittää huomiota oikeisiin asioihin ja päässeet jatkuvien muutosten kautta vuosittain kohti yhä ympäristöystävällisempää toimintatapaa,” toteaa Psyconin Green Office -työstä vastaava markkinointi- ja viestintäpäällikkö Sanna Fredriksson.

Psycon on ollut mukana Green Office -verkostossa vuodesta 2010. Green Office -verkostossa on Suomessa mukana 170 organisaatiota ja yhteensä 449 toimistoa. Verkostossa työskentelee yli 63 000 henkilöä.