Riitta Vuorelma-Iho Psyconin asiakaskokemusjohtajaksi

11.01.2022
Jaa

Riitta Vuorelma-Iho on nimitetty Psyconin asiakaskokemusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Vuorelma-Iholla on laajaa kokemusta asiakaskokemuksen ja palveluorganisaatioiden kehittämisestä. Hän on toiminut viimeksi Terveystalon asiakaskokemusjohtajana ja sitä ennen VR Groupissa ja Finnairilla eri johtamistehtävissä. Vuorelma-Iho aloittaa Psyconilla 17.1.2022.

”On hienoa päästä tekemään työtä huippuasiantuntijoiden kanssa. Psyconilla on erinomainen maine ja vahva asema markkinassa, mutta myös luja tahto uudistua ja viedä toimintaa uudelle asiakaskokemuksen tasolle.” Vuorelma-Iho kuvaa tunnelmiaan.

Psyconille on lähes seitsenkymmenvuotisen historiansa aikana muodostunut vankka asiakaspohja. Asiakaskokemusjohtajan roolissa Vuorelma-Iho tulee muun muassa tarkastelemaan nykyisiä asiakasprosesseja, sekä kehittämään Psyconin tarjoamaan asiakaskokemusta. Vuorelma-Iho tulee myös toimimaan Psyconin johtoryhmän jäsenenä.

”Psycon on edelläkävijä monimenetelmäisten henkilöarviointien verkkototeutuksissa. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme yhdessä asiakkaiden kanssa niin, että joustavuus ja yhtenäinen asiakaskokemus toteutuvat palvelukanavasta riippumatta. On hienoa saada Riitta mukaan tuomaan oma monipuolinen kokemuksensa tämän työn viemiseksi seuraavalle tasolle”, kommentoi Psyconin toimitusjohtaja Lauri Luoto.