Psycon jatkaa Green Office -toimistona

10.09.2013
Jaa

Psycon Oy:n kaikille toimipisteille myönnettiin maaliskuussa 2010 WWF Suomen Green Office ‑merkki. Läpäisimme kesällä 2013 kolmen vuoden välein tehtävän auditoinnin hyvin arvosanoin. Olemme ylpeitä saadessamme jatkaa Green Office -organisaationa. Sertifikaatti on toimistoillamme Helsingissä, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Erityisen positiivisena nähtiin sisäisen Green Office ‑tiimimme aktiivinen toiminta ja säännöllinen tiedottaminen. Tällä on varmasti ollut vaikutusta myös siihen, miten henkilöstömme on sisäistänyt Green Office ‑ohjelman arvot. Henkilöstömme on myös alkuinnostuksen laannuttua jaksanut jatkaa Green Office ‑arvojen mukaista toimintaa.

Green Office ‑tiimin vetäjä Sari Kohtala kertookin innostuneena: ”Tuntuu todella mukavalta, että viimeisten kolmen vuoden aikana on tehty oikeita asioita. Nyt voidaan alkaa suunnitella lisää tapahtumia ja etsiä uusia tapoja toteuttaa Green Office ‑ajattelua arjen työssä.”

Me Psyconilla olemme sitoutuneet seuraaviin Green Office ‑tavoitteisiin:

  • vähennämme sähkön ja paperin kulutusta
  • lajittelemme ja kierrätämme jätteet
  • vähennämme matkustusta
  • suosimme aineettomia lahjoja

Tavoitteisiin päästäksemme olemme muuttaneet toimintatapojamme ja kouluttaneet henkilöstöä. Muun muassa matkustusta olemme pystyneet vähentämään videoneuvottelulaitteiden hankinnan myötä. Videoneuvottelumahdollisuus on otettu henkilöstön puolelta innolla vastaan ja laitteet ovat hyvin aktiivisessa käytössä. Jatkossa tarkoituksena onkin seurata videoneuvottelulaitteiden käytön ja matkustuksen suhdetta.

WWF Green Office – Green Office on toimistoille suunnattu käytännönläheinen ympäristöohjelma, jonka tavoitteena on vähentää toimistojen ympäristökuormitusta, hidastaa ilmastonmuutosta ja lisätä henkilöstön tietoisuutta ekologisesta kulutuksesta kannustamalla ympäristöystävällisiin valintoihin. Lue lisää WWF:n sivuilta…