Psycon Hanselin palvelutuottajaksi

23.06.2021
Jaa

Psycon Oy on valittu mukaan Hanselin palvelutuottajien joukkoon. Hanselin Oy:n asiakkaat voivat jatkossa hankkia johtamisen ja kehittämisen konsultointipalveluita Psyconilta dynaamisen hankintajärjestelmän kautta. Hanselin avulla asiakasyritykset voivat ostaa palveluita luotettavilta ja soveltuvuusehdot täyttäviltä toimijoilta aikaisempaa helpommin.

Psyconilta niin yhteishankinnat kuin pienhankinnatkin

Psycon tarjoaa Hanselin asiakkaille palveluitaan joko yhteishankinnan tai pienhankintapalvelun kautta. Yhteishankinnat soveltuvat tilanteisiin, joissa tuotteiden ja palveluiden ostomäärät ovat suuria. Pienhankintaa voi taas hyödyntää alle 60 000 € arvoisiin hankintoihin. Pienhankinnoissa hankinnan voi myös tehdä ilman kilpailutusta suoraan valitsemiltaan toimittajilta.

Hanselin asiakkaille tarjoamamme palvelut ovat
•    Johtaminen, työyhteisöt ja esimiestyö
•    Strategian, prosessien ja palveluiden kehittäminen
•    Tutkimuspalvelut

Dynaamisen hankinnan puitteissa Psycon voi tarjota organisaatiollenne esimerkiksi erilaisia valmennuskokonaisuuksia, työpajoja sekä pienryhmä- ja yksilöcoachingia. Lisäksi voimme auttaa tunnistamaan keskeisiä osaamisalueita ja tarpeita organisaationne strategian ja tulevaisuuden työelämätaidot huomioiden.

Psyconin oma tutkimusosasto tuottaa tuoretta tietoa ja suomalaiseen työelämään räätälöityjä täsmäratkaisuita, kuten erilaisia mittauksia muutostilanteisiin, turvallisuuskäyttäytymiseen, palautumisen valmiuksiin ja sitoutumiseen liittyen. Kauttamme saat myös organisaatiosi tarpeisiin räätälöidyt, suositut 360-mittaukset.

Hansel palvelee yhteiskunnallisia toimijoita

Hansel on voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, jonka toiminnan tavoitteena on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta yhteiskunnallisissa ja julkisissa hankinnoissa. Hanselin asiakkaita ovat mm. kunnat ja kuntayhtymät, valtion virastot ja laitokset, yliopistot ja korkeakoulut ja seurakunnat. Yhteishankinnat ovat automaattisesti kaikkien yhteiskunnallisten toimijoiden käytettävissä, mutta pienhankintojen hyödyntäminen edellyttää erillistä Hanselin asiakkaaksi liittymistä.