Psycon Green Office -sertifioitu jo yli 10 vuoden ajan

07.09.2022
Jaa

Psyconin Green Office -sertifikaatti on uusittu tälle vuodelle. Kevään ja alkusyksyn aikana tehtyjen tarkistusten mukaan Psycon täyttää edelleen kaikki sertifikaatin kriteerit.

Green Office on maailman johtava ympäristöjärjestö WWF:n Suomessa kehittämä ja ylläpitämä sertifiointiohjelma, joka toimii organisaatioiden ympäristöjohtamisen välineenä. Green Office -sertifikaatin kriteereitä ovat muun muassa toimitilojen energiatehokkuus, sähkönkulutuksen vähentäminen ja jätteiden lajittelu ja kierrätys.

”Toimintamme ympäristövaikutusten seuranta on meille tärkeää, ja Green Office -ohjelma tarjoaa siihen hyvät lähtökohdat. Olemme onnistuneet toimintamme ekologisuuden parantamisessa yhtäjaksoisesti jo yli vuosikymmenen ajan”, kertoo Psyconin toimitusjohtaja Lauri Luoto.

Psycon on jo pitkään panostanut vahvasti digitalisaatioon ja paikkariippumattomaan työskentelyyn. Tämä loi hyvät mahdollisuudet siirtyä pääasiallisesti etätyöskentelyyn jo heti koronapandemian alkaessa. Etätyöskentelyn myötä psyconlaisten työmatkustaminen on vähentynyt ja toimistojen osalta on voitu siirtyä tehokkaampiin ratkaisuihin. Nykytilanteessa on jatkettu hyvin toimivaksi osoittautunutta hybridityöskentelyä, joka säästää niin energiaa kuin työntekijöidemme ja asiakkaidemme aikaa.

Green Office -sertifikaatti saa kiitosta myös psyconlaisilta itseltään. Henkilöstöllämme on mahdollisuus kiinnittää huomiota työskentelynsä ympäristöystävällisyyteen muun muassa työvälineiden sähkönkulutuksen, kierrätyksen ja työmatkustamisen ekologisuuden kautta.