Muutoksia palveluidemme toteutustapoihin koronaviruksen ennaltaehkäisemiseksi

13.03.2020
Jaa

Uuden koronaviruksen (COVID-19) leviämisen hidastamiseksi tarvitaan toimenpiteitä kaikilta. Psyconilla on koronavirustilanteen alusta asti ollut käytössä toimenpiteitä, ja niitä on muokattu viranomaisohjeistuksen ja asiakkaiden ohjeiden mukaan.

Tartuntojen kiihdyttyä viime päivinä siirrymme 16.3. alkavalla viikolla uusiin käytäntöihin altistumisen estämiseksi. Palvelut säilyvät tavanomaisina, mutta niiden toteutustavoissa on muutoksia.

Psykologiset henkilöarvioinnit toteutetaan pääsääntöisesti niin, että asiakkaan ei tarvitse käydä toimitiloissamme. Sovellamme videoneuvotteluun perustuvaa paikkariippumatonta arviointikonseptia, jota on jo aikaisemmin käytetty etenkin kansainvälisissä toimeksiannoissa. Arvioinnissa on käytössä samat yksilö- ja ryhmäsimulaatiot ja muut psykologiset arviointimenetelmät kuin toimistoillakin tapahtuvissa arvioinneissa, mutta ennakkoon kotona tehtävien osuuksien määrä lisääntyy.

Asiantuntijamme ohjaavat arviointitilaisuuden aikataulutuksessa ja toteutuksessa kunkin asiakkaan tilanteen mukaan. Asiakastapaamiset samoin kuin rekrytointihaastattelut, coaching-istunnot ja muut kahdenväliset tapaamiset hoidetaan videoneuvottelulla. Aikaisemmin sovituille ryhmävalmennuksille sovitaan asiakkaan kanssa uusi toteutustapa tai ajankohta tilaisuuden luonteesta riippuen.

Lisätietoa saa omalta yhteyshenkilöltä. Seuraamme viranomaisohjeistusta, ja teemme muutoksia tilanteen kehittyessä.