Lakimuutokset velvoittavat työnantajia

29.12.2016
Jaa

1.1.2017 voimaan astuvat työsopimuslain ja yhteistoimintalain muutokset velvoittavat työnantajaa tarjoamaan työllistymistä edistävää valmennusta tuotannollisesta tai taloudellisesta syystä irtisanotulle työntekijälle. Lisätietoa lakimuutoksesta löydät esimerkiksi EK:n julkaisemasta soveltamisohjeesta.

Työmarkkinoiden monipuolisin osaaminen käytössäsi

Lain asettamien uusien velvoitteiden toteuttaminen ei ole monimutkaista. Meiltä saat helposti ratkaisun erilaisiin työllistymistä edistäviin valmennuksiin. Outplacement-palvelumme perustuu aina yksilöllisesti räätälöityyn valmennuskokonaisuuteen, josta osallistuja saa konkreettista ja yksilöllistä tukea uran jatkuvuuden varmistamiseksi. Huippuluokan ammattilaistemme koko kaarti psykologeista rekrytoinnin ammattilaisiin on valmennettavan käytettävissä.

Toteutus on helppoa ja hinnoittelumme on selkeää

Olemme halunneet tehdä palvelun hankinnan erittäin helpoksi. Outplacement-palvelumme sisältö on kattava ja ajanmukainen, mutta yksilöllisesti muotoiltavissa. Hinnoittelumme on selkeää, ja irtisanotun työntekijän mahdollisuudet vaikuttaa sisältöön säilyvät joustavina.