Koronavirustartuntojen ennaltaehkäisy Psyconilla

06.03.2020
Jaa

Koronavirustartuntojen ennaltaehkäisemiseksi Psyconin toimistoilla noudatetaan erityistä varovaisuutta. Pyydämme asiakkaitamme noudattamaan THL:n suosituksia koronavirukselle mahdollisesti altistuneiden henkilöiden varoajoista, hyvästä käsihygieniasta ja yleisistä ohjeista viruksen leviämisen ehkäisyksi. Jos olet epävarma voitko saapua sovittuun tapaamiseen, ota meihin yhteyttä ennen saapumista toimistollemme.

Henkilöarviointien toteutus

Henkilöarviointimme on mahdollista suorittaa myös etäratkaisuilla. Henkilöarviointiin saapuvien asiakkaiden ohjeistuksia on täydennetty vastaamaan THL:n suosituksia koronavirukselle mahdollisesti altistuneiden henkilöiden varoajoista. Sairaana ei ole syytä osallistua henkilöarviointeihin tai tapaamisiin, vaikka kyseessä ei olisikaan koronavirustartunta.

Valmennukset ja coachingit

Kaikki yksilövalmennukset, palautekeskustelut ja muut tapaamiset voidaan hoitaa myös etäratkaisuilla. Sairaana ei ole syytä osallistua tapaamisiin, palautekeskusteluihin eikä muihinkaan tapaamisiin, vaikka kyseessä ei olisikaan koronavirustartunta.

Jos olet saapumassa vieraaksi toimistollemme ja epäilet altistuneesi virukselle , älä saavu toimistollemme, vaan ota meihin yhteyttä.