Suorahaun ABC

Suorahaun ABC -valmennus kokoaa tiiviiseen pakettiin suorahaun perusteet ja tarjoaa konkreettisia eväitä suorahaun työkalupakkiisi. Valmennus soveltuu suorahaun tekemisestä kiinnostuneille HR:n ja rekrytoinnin asiantuntijoille sekä esihenkilöille.
Tapahtuman päivämäärät :
10.10. klo 9-11.15
Tapahtumapaikka :
Microsoft Teams
Tapahtuman hinta :
360 € +ALV per henkilö. Jos samasta organisaatiosta on useampi osallistuja, hinta on 320 € + ALV per henkilö.

Organisaatioissa kärvistellään osaaja- ja hakijapulassa. Monella alalla osaajia on niukasti, eivätkä he välttämättä hae aktiivisesti työpaikkoja. Toisaalla haasteena voi olla hakijamäärän sijaan hakemusten laatu rekrytointikriteereihin nähden.

Eri osaajia rekrytoidessa onkin syytä ottaa tarkoituksenmukaisimmat rekrytointikeinot käyttöön. Suorahaun ABC -verkkovalmennuksemme avulla pääset laajentamaan rekrytoinnin työkalupakkiasi ja oppimaan lisää suorahausta rekrytoinnin menetelmänä. Valmennus kokoaa tiiviiseen pakettiin suorahaun perusteet ja tarjoaa konkreettisia eväitä suorahaun keinovalikoimaasi.

Valmennus soveltuu suorahaun tekemisestä kiinnostuneille HR:n ja rekrytoinnin asiantuntijoille sekä esihenkilöille. Valmennus on suunnattu organisaatioiden sisäisissä rooleissa työskenteleville.


Valmennuksen käytyäsi ymmärrät

  • Millaisissa tilanteissa suorakontaktointia kannattaa käyttää.
  • Mistä ja miten voit kartoittaa potentiaalisia osaajia.
  • Mitkä ovat toimivimmat käytännön keinot osaajien kontaktointiin ja houkutteluun.


Mukana koulutuksessa

Laura Allaix
Talent & Recruitment Consultant

Mukana koulutuksessa

Laura Nissilä
Seniorikonsultti

Peruutusehto

Peruutuksesta tai poisjäämisestä on ilmoitettava mahdollisimman pian, kuitenkin vähintään 12 vrk ennen valmennuksen alkua, jolloin peruutus on maksuton. Muutoin valmennuksen hinnasta veloitetaan 50 %, tai jos peruminen tapahtuu 2 vrk ennen valmennuksen alkua, veloitetaan summa kokonaisuudessaan. Ilmoittautuneen henkilön paikan valmennuksessa voi ottaa myös toinen osallistuja samasta organisaatiosta.