Monimuotoisuus ja yhdenvertaisuus rekrytoinnissa: teoriasta käytäntöön

Valmennuksessa opit, miksi monimuotoisuus ja yhdenvertaisuus on syytä huomioida rekrytoinnin toteutuksessa ja millaisilla käytännön keinoilla voit edistää monimuotoisuuden huomioimista ja yhdenvertaisuuden edistämistä rekrytoinnissa.
Tapahtuman päivämäärät :
5.11.2024 klo 9-11.15
Tapahtumapaikka :
Microsoft Teams
Tapahtuman hinta :
360 € +ALV per henkilö. Jos samasta organisaatiosta on useampi osallistuja, hinta on 320 € + ALV per henkilö.

Vastuullisesti toteutetussa rekrytoinnissa vaalitaan monimuotoisuutta ja kohdellaan ehdokkaita yhdenvertaisesti. Se voi kuitenkin olla helpommin sanottu kuin tehty: aidosti vastuullisessa rekrytoinnissa on huomioitava monentasoisia näkökulmia aina käytettävistä termeistä organisaation rekrytointikyvykkyyden kehittämiseen.

Valmennuksessamme opit, miksi monimuotoisuus ja yhdenvertaisuus on syytä huomioida rekrytoinnin toteutuksessa ja millaisilla käytännön keinoilla voit edistää monimuotoisuuden huomioimista ja yhdenvertaisuuden edistämistä rekrytoinnissa.

Valmennus soveltuu HR-ammattilaisille sekä muille henkilöille, jotka haluavat edistää monimuotoisuuden huomioimista ja yhdenvertaista kohtelua rekrytoinnissa.


Valmennuksen käytyäsi ymmärrät

  • Kuinka takaat ehdokkaille yhdenvertaiset mahdollisuudet menestyä rekrytoinnissa.
  • Miten poistat yhdenvertaisuuden esteitä rekrytointiprosessin eri vaiheista.
  • Miten arvioit ehdokkaita oikeudenmukaisesti ja teet syrjimättömiä päätöksiä.


Mukana koulutuksessa

Laura Allaix
Talent & Recruitment Consultant

Mukana koulutuksessa

Laura Nissilä
Seniorikonsultti

Peruutusehto

Peruutuksesta tai poisjäämisestä on ilmoitettava mahdollisimman pian, kuitenkin vähintään 12 vrk ennen valmennuksen alkua, jolloin peruutus on maksuton. Muutoin valmennuksen hinnasta veloitetaan 50 %, tai jos peruminen tapahtuu 2 vrk ennen valmennuksen alkua, veloitetaan summa kokonaisuudessaan. Ilmoittautuneen henkilön paikan valmennuksessa voi ottaa myös toinen osallistuja samasta organisaatiosta.