Kv-taustaisten osaajien rekrytointi ja sitouttaminen

Valmennuksen aikana opit hahmottamaan pito- ja vetovoiman keskeisiä tekijöitä kansainvälisistä taustoista tulevien osaajien kontekstissa ja saat tukea oman organisaatiosi työnantajakuvan vahvistamiseen.
Tapahtuman päivämäärät :
24.10. klo 9-11.15
Tapahtumapaikka :
Microsoft Teams
Tapahtuman hinta :
360 € +ALV per henkilö. Jos samasta organisaatiosta on useampi osallistuja, hinta on 320 € + ALV per henkilö.

Valmennuksessa paneudutaan kansainvälisten osaajien pito- ja vetovoimatekijöihin erityisesti asiantuntijaorganisaatioiden näkökulmasta. Valmennuksen aikana opit hahmottamaan pito- ja vetovoiman keskeisiä tekijöitä kansainvälisistä taustoista tulevien osaajien kontekstissa ja saat tukea oman organisaatiosi työnantajakuvan vahvistamiseen. Valmennus on kompakti paketti teoriaa sekä käytännön esimerkkejä ja konkreettisia vinkkejä.


Valmennus soveltuu kansainvälisistä taustoista tulevien osaajien rekrytoinnista kiinnostuneille tai kv-taustaisia osaajia rekrytoiville, asiantuntijaorganisaatioissa työskenteleville henkilöille.


Valmennuksen käytyäsi ymmärrät

  • Mitkä asiat sitouttavat kansainvälisiä osaajia ja mistä syistä heidän työsuhteensa todennäköisimmin keskeytyvät ennenaikaisesti.
  • Millä konkreettisilla keinoilla voit tukea organisaatiosi kv-taustaisten osaajien työhyvinvointia ja -tyytyväisyyttä.
  • Miten voit rekrytoinnin keinoin huomioida kv-taustaiset osaajat mahdollisimman hyvin ja luoda heitä houkuttelevan rekrytointiprosessin.  


Mukana koulutuksessa

Laura Allaix
Talent & Recruitment Consultant

Mukana koulutuksessa

Laura Nissilä
Seniorikonsultti

Peruutusehto

Peruutuksesta tai poisjäämisestä on ilmoitettava mahdollisimman pian, kuitenkin vähintään 12 vrk ennen valmennuksen alkua, jolloin peruutus on maksuton. Muutoin valmennuksen hinnasta veloitetaan 50 %, tai jos peruminen tapahtuu 2 vrk ennen valmennuksen alkua, veloitetaan summa kokonaisuudessaan. Ilmoittautuneen henkilön paikan valmennuksessa voi ottaa myös toinen osallistuja samasta organisaatiosta.