PsycOnline-järjestelmässä pääset suorittamaan erilaisia itsenäisiä tehtäviä.  Jos arviointiisi kuuluu kotoa suoritettavia ennakkotehtäviä PsycOnline-järjestelmässä, voit suorittaa ne sinulle sopivana ajankohtana. Huomioithan kuitenkin varausvahvistuksessasi ilmoitetun viimeisen suorituspäivän. Voit myös halutessasi keskeyttää tehtävien tekemisen ja jatkaa niitä myöhemmin sinulle sopivana hetkenä.

Pääset tehtäviin sinulle lähetetyn PsycOnline-linkin kautta. Henkilökohtaiset tunnuksesi saat varausvahvistuksen mukana sähköpostiisi.

Kirjauduttuasi sisään vaihda kieli tarvittaessa. Lippuikonit sijaitsevat ruudun yläreunassa. Liitä ennen tehtävien aloittamista ansioluettelosi järjestelmään ylävalikosta löytyvällä CV:n lataustyökalulla. Tallennathan CV:si pdf-muodossa.

Kirjautumissivulla näet tehtävät, jotka sinun tulee tehdä. Näet myös, missä vaiheessa tehtävä on. Jokaisen tehtäväsarjan yhteydessä saat selkeät toimintaohjeet. Tehtävät on hyvä suorittaa yksi kerrallaan. Selaaminen eteen- ja taaksepäin on mahdollista vain yksittäisten tehtävien sisällä.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävistä, voit ottaa yhteyttä arvioinnin vastuukonsulttiin. Ohjeita saat myös osoitteesta psyconline@psycon.com.

PsycOnline-järjestelmä tukee seuraavia selaimia

  • Google Chrome 32 ja uudemmat versiot
  • Internet Explorer 11 ja uudemmat versiot
  • Safari 6 ja uudemmat versiot
  • Firefox 29 ja uudemmat versiot

Tervetuloa henkilöarviointiin

Tälle sivulle olemme koonneet tietoja psykologisesta henkilöarvioinnista, arvioinnin sisällöstä sekä sen eri vaiheista henkilöarviointiin kutsuttuja henkilöitä varten.
Lue lisää

Usein kysyttyä henkilöarvioinneista

Tälle sivulle olemme koonneet kysymyksiä, joita henkilöarviointiin tulevat hakijat useimmiten pohtivat. Jos ongelmaasi ei löydy ratkaisua, otathan meihin suoraan yhteyttä.
Lue lisää

Ohjeet haastatteluun ja simulaatioihin Microsoft Teamsissa

Etähenkilöarviointien simulaatiotehtävät ja haastattelut toteutetaan Microsoft Teams -kokouksina. Tältä sivulta löydät ohjeita Teamsin käyttöön ja arviointiin valmistautumiseen.
Lue lisää

Yhteystiedot

Psyconilla on toimisto viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Lappeenrannassa. Näiden lisäksi meillä on valmius toimia myös Kuopiossa. Palvelut ja etäarvioinnit ovat käytettävissä koko maassa.
Lue lisää

Asiantuntijamme

Konsulttimme ovat apunasi psykologisiin henkilöarviointeihin, rekrytointeihin sekä kehittämistarpeisiin liittyvissä asioissa. Tältä sivulta löydät myös organisaation muiden toimintojen yhteyshenkilöt.
Lue lisää